mandag 23. november 2009

PostHeaderIcon Asalea fra den lokale ICA'en


Er innom den lokale ICA'en av og til hvis jeg er ute etter noe mer spesielt enn det min faste Rema 1000 kan by på.  Og i tillegg til et bedre (og dyrere) dagligvareutvalg, har de faktisk ei bra blomsteravdeling der med bl.a. rimelige potteplanter også. 


Selv om jeg har god erfaring med plantene derfra, var jeg litt i tvil om jeg skulle trå til med asalea da jeg var innom sist.  Asalea er tross alt mer krevende enn blomster flest når det kommer til vanning; "ikke tørke ut, må ikke stå med vann...".   Hvordan var de blitt behandlet fra de ankom butikken?  Men skitt au!  På tilbud til 39,90 slo jeg til med to stykker, begge hvite.  :)Nå har jeg hatt dem et par uker, og de blir bare finere og finere.  Så skulle de begynne å skrante nå, er det i alle fall ikke ICA sin feil. :-"
3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Så flott de azeliaene var, kanksje man skal ta en tur til Ica.Jeg bare lurte på om prosjekt orkide fungerer?
Ha en flott uke.
Mvh
Liv ingjerd

Turid sa...

Ehh...vel, vet ikke helt hva jeg skal si om orkide-prosjektet mitt. :-S En av de tre plantene står like fin, mens de to andre skranter. Så lenge det er liv i dem skal de få stå, så vil tida vise om de kommer seg igjen. :)

Skal oppdatere etterhvert. :)

Søster sa...

Du er bare flink!!!
- Og vinduet er virkelig flott :-)