søndag 22. november 2009

PostHeaderIcon Planer som bokstavelig talt ble lagt på is - permitterte strikkepinner…

Det har vært dårlig med oppdateringer her den siste tiden, men skal komme med litt nytt nå.

Når det gjelder oppussingen har det gått trått, etter som vi var skikkelig lei etter å ha holdt på med stua i over en måned, men omsider kom vi da i gang igjen.

Rommet vi pusser opp nå er det som skal bli MITT arbeidsrom!  Juhuuu! :) Her skal PC-en min stå, symakinen skal endelig få stasjonær adresse, og – ikke minst – her skal garnskapene mine stå! ;) Rommet måtte strippes helt før maling av tak, ny tapet og nytt golv. Siden det ligger nordvendt og det kommer lite lys til utenfra, skal vegger og golv være i lyse farger.

I mange år har dette vært et rom hvor vi har puttet alt vi ikke har visst hvor vi skulle gjøre av :-", så vi ante knapt nok hva vi gikk til da vi skulle tømme det.  Men, som sagt, omsider kom vi da i gang igjen, og akkurat her og nå driver mannen min og maler.  Det blir så fint atte!

I tillegg til oppussingen hadde jeg massevis av planer før jul. I alle fall inntil sist mandag!!!  Var ute og trente apportering med Bacchusen, og der og da ble en god del av planene bokstavelig talt lagt på is. Hadde slengt avgårde et såpass skikkelig kast at jeg måtte trå et skritt tilbake, og der, DER lå den eneste isete flekken på hele området.  En – 1 - EN isete flekk, og jeg traff den!  BANG!!!

Vel, kortversjonen er;   venstre handledd fikk en ekstra knekk, sykehus, operasjon med innoperering av “pinner”, gips.  Mange uker med gips!  Opptrening. 


Neida Bacchus, det var IKKE din feil!


Sånn går nu dagan! :)

I dag har jeg prøvd å gjøre nytte for meg som handtlanger mens mannen min har tapetsert og malt, dvs. jeg har “langet” ting jeg kunne løfte med høyrehånden.

Skal lete blant oppskriftene mine etter julekaker som ikke trenger to hender til utbaking, med andre ord sånne som kan settes på stekeplaten med skje.  Kokosmakroner og havreflarn er to eksempler, men tips om andre kaker mottas med takk!  Det verste er nesten at det eneste jeg får brukt strikkepinnene til for tiden er å klø under gipsen.  Surt!  :(

Utover det at jeg ikke får strikke skal jeg ikke klage.  Min kjære gjennom 34 år er helt fantastisk, og det er ungene våre også. Så selv om mange av mine førjulsplaner har gått i vasken, vet jeg at det kommer til å bli en flott jul! 

Kan heller ikke i dette innlegget la være å ta med barnebarna.  :)   
Mens resten av familien spiste farsdagsmiddag, var Frøken Fryd "kokfornøyd" med en skalk.  :)  Og frøkna er heldig, hun har verdens beste og mest omsorgsfulle Storebror.

              

                               

3 kommentarer:

Frk.Badegakk sa...

Så leit å høre at du fikk deg en knekk! Håper det går bedre etterhvert. Herlig hund du har og herlig unge!=D

God bedringshilsen fra gakken

Kicki sa...

Auuu, det hørtes fryktlig vondt ut!! Ønsker deg god bedring. Utrolig søte, både frk. fryd og vovsen :-)

amylin sa...

Så kjedelig med brukket håndledd. Får håpe det gror fort og at opptreningen går bra.