lørdag 2. januar 2010

PostHeaderIcon Nytt år og mange muligheter

1638a

   

Først vil jeg ønske et ordentlig godt nytt år! Deretter må jeg beklage at det fortsatt har vært skralt med oppdateringer her, men lover å skjerpe meg i det nye året.Jula har vært skikkelig koselig, og vi har feiret som seg hør og bør.  Men nå tror jeg det skal bli godt å komme ut av marsipantåka og tilbake til hverdagen.
Julaften var det ekstra kos med fire generasjoner samlet her, fra min pappa på nesten 90 år til lille Frøken Fryd på 7 måneder. 
   
bloggen

Som vanlig er med unger i huset var det haugevis av gaver under juletreet. Og Storebror måtte bl.a. prøve ny-skiene på parketten, mens Frøkna var mer enn tilfreds med pakkebånd. :D

27. var det barnedåp.  Frøkna ble døpt i Narvik kirke, og dagen ble feiret på Strømsnes hos hennes farmor og farfar.  En veldig, veldig koselig dag!

29. og 30. var det tur til Tromsø for kontroll av håndleddet.  Hadde et bittelite håp om å bli kvitt gipsen, men ble vel ikke veldig overrasket da jeg fikk beskjed om at den måtte være der minst 14 dager til.  Skal tilbake 12. januar, og hvis røntgenbildene da er ok blir jeg kvitt den.  Må innrømme at jeg er spent, for jeg aner jo ikke om/hvordan håndleddet vil fungere.  Siden strikking er min lidenskap har jeg ved et par anledninger spurt legene om de tror jeg vil kunne strikke igjen.  Og mens den første tok et lite forbehold - “nja… muligens til neste  jul, og da ikke de fineste sokkene.  Men et skjerf, kanskje?” (hehe…), var den andre litt mer positiv. :D

Ellers har vi, som resten av landet, hatt en lengre kuldeperiode nå.  Temperaturen har ligget på mellom –8 og –15 grader, men så lenge det ikke blåser synes jeg det er greit.  For ingen ting kan måle seg med det magiske blå lyset vi har her nord en klar vinterdag. 


IMG_3827ab  
I mangel av et skikkelig bilde av lyset på sitt fineste får jeg nøye meg med å legge ut et bilde av fullmånen en tidlig morgen.  :)


Ellers ser yr.no sin værmelding for fjorden slik ut for neste uke:
Kaaaaldt
Vet ikke helt om jeg synes det er like greit…


Uansett, vi har startet på et helt nytt år og mulighetene ligger foran oss.  Det gjelder å gripe dem.  Carpe diem - Seize the day – Grip dagen!
carpe_diem
 
* * *

8 kommentarer:

Stine sa...

Kom til å tenke på en ting ang generasjoner. Til sommeren er vi 4 generasjoner som feirer bursdag sammen, og vi fyller faktisk 175 år tilsammen!

Turid sa...

Trodde først du hadde regna feil på et år, at det rette skulle være 174. Inntil jeg kom på at jeg faktisk blir ett år eldre jeg også...

Vi må nok gjøre noe ekstra-ekstra ut av feiringa da!

Stine sa...

Ja, du slipper nok ikke unna med nok en 29-årsdag denne gangen!

Turid sa...

Ikke du heller! ;)

Petunia sa...

Koselig at du stakk innom bloggen min! Og spesielt hyggelig at du la igjen noen ord.
Jeg er akkurat der du er angående speilreflekskameraet. Skal jeg komme videre, så må jeg nok begynne å lese. Vi får love hverandre at vi starter!
Hvilket kamera har du forresten?
Jeg har et Nikon D90.

Turid sa...

Petunia; da har vi en avtale! :))) Har et Canon 350D som akkurat har feiret to-årsdag...

*note to myself: let etter brukermanualen*

Tina sa...

Så fin blogg du har! :-)

Turid sa...

Koselig! Takk skal du ha, Tina. :)