onsdag 17. desember 2008

PostHeaderIcon Regler for den søte juletid

Julenissen

1.
Dersom du spiser noe og ingen ser det, så har det ingen kalorier.


2. Dersom du drikker en lettbrus sammen med en sjokoladeplate, vil kaloriene i sjokoladeplaten bli nullet ut av lettbrusen.


3. Dersom du spiser sammen med andre, teller bare de kaloriene som du spiser mer enn dem.


4. Mat som inntas for medisinske formål (som f. eks karsk, solbærtoddy, varm sjokolade, rødvin, cognac etc) teller ALDRI.


5. Jo mer du feter opp de som daglig er rundt deg, desto tynnere virker du selv.6. Mat (f.eks. popkorn, peanøtter, brus, sjokolade og drops) som inntas som en del av underholdningen ved å se på film eller video eller høre på musikk, inneholder ikke kalorier fordi de ikke inntas som mat eller føde, men som en del av en underholdning.


7. Kakestykker og småkaker inneholder ikke noe fett dersom de brytes opp og spises bit for bit, fordi fettet fordamper når de brytes opp.


8 Alt som slikkes fra kniver, slikkepotter eller skjeer mens du lager mat, inneholder ikke kalorier fordi det er et ledd i mattilberedelsen.


9. Mat med samme farge har samme kaloriinnhold (f.eks. tomater og jordbærsyltetøy, sopp og hvit sjokolade).


10. Mat som er frosset inneholder ikke kalorier, fordi kalorier er en varmeenhet.2 kommentarer:

Anonym sa...

Dette er en innertier!
Eller Bull's Eye som det heter på fremmedlandsk :-)

Anonym sa...

Takk for utmerkede julespiseregler!! Holdt på å le meg forderva, klarte å oppskake dattera mi også, ho holder på å flytte inn i nytt hus, men har ikke gått ned i vekt!